Importbutikk – mat og vin i Chandigarh

Det er flere slike import butikker her, eller sjapper som fører europeisk og amerikanske matmerker. Men en av de aller beste er Ice Cube og ligger i sector 7-C. Fra leiligheten min er det ca 2,5 km å gå dit, en vei, så det ryker for en liten halvtime opp – man må jo over litt veier samt i det hele tatt gå litt forsiktig.

Det er en del fortau, men det er også en del trasking ved siden av veibanen – og siden folk parker og kjører akkurat slik dem vil så må man være litt forsiktig. Jeg pleier å hører på musikk, så da hører man jo ikke tuting og skriking, men har også derav hatt noen nestenulykker med biler som har vært farlig nære.
Uansett, Ice Cube
Her får man det meste, men det er jo selvfølgelig ikke billigste butikken i byen. Jeg stikker her som regel for å kjøpe ost, dem her kjemiske liksom-ost skivene man kjøper ellers er greie nok men det er temmelig langt unna ost. Her på Ice Cube får gouda, lite stykke til 550 Inr (det er faktisk temmelig dyrt, selv sammenlignet med norge).. Men verdt hver krone 🙂
Masse annet stash også, stor butikk.
Old El Paso taco kit, ai ai ai – skulle hatt en 500 gr gilde kjøttdeig her også nå. 🙂
Frysedisk med div, ligger litt bacon oppe i der en plass. Testa det..ikke bra.
Men det ekke bare mat, de har også svær avdeling med vin og sprit – samt masser av sånn bar-utstyr. Krystall glass og karaffler.. Egen sigar avdeling.
Men beste er vel vinutvalget, dette må vel være byens beste mener jeg å tru. Kanskje ikke like svært utvalg som på polet hjemme, men det er ikke langt unna. Er man på jakt etter no spess så bestiller dem for deg. Whiskie er jo en stor tingi India, så her har dem vel det meste. Alt fra billig skvip til flasker priset på samme nivå som heroin.(heroin er dyrt? Erre ikke?)
 
Det er veldig mye det samme på alle stedene jeg har vært, butikker eller resturanter. Det kan se ut som en skikkelig dass utenfor, med søppel og dårlig maling. Men så fort man kommer inne så er det helt strøkent – det tar litt tid å bli vant til det. For man pleier jo å dømme, iallefall resturanter, litt på hvordan det ser ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.