Firmafest i Chandigarh

Da varre, tydligvis, klart for den årlige firmafesten. Kom en mail tikkende inn ila uka som annonserte Fiesta 2014!. Vet jo aldri helt hvordan slike opplegg blir, firmafester kan liksom ende fort opp på hver sin side av skalaen – men jøsses, det er jo ikke snakk om å ikke stille, annonserte tilogmed for åpen bar (*plystrer skjebnes symfonien*). 
Dette året så ble Fiestaen avholdt på et temmelig strøkent 5 stjernes hotell i sector 10. Var jaggu ikke klar over at det lå et såpass strøkent hotell der i det hele tatt. Det er visst ikke helt på “toppen av lista” lengre, etter JW Mariott og Taj åpnet dørene.
Skikkelige greier, firmaet her i byen er vel på ca 600 personer, så har vi jo en større avdeling i Bangalore også. Toppledelsen fra Bangalore var representert, men det var nok bare det – de flyr ikke inn “røkla” for dette. Men masse folk da, her var det bare å ta med ungene og ektefellene.
Herregud jeg er dårlig på bilder asså, men du ser oppe i hjørnet der – de hadde noen slike svære dukker som vagget rundt og underholdt barna. Sånn hoppeslott greie hadde dem også og noen tryllekunster greier.

For oss “voksne” så var det underholdning fra scenen med sang og dans. Det hadde i forkant vært påmelding for de ansatte, så mye av underholdningen ble utført av kollegaer. De har liksom ikke helt dem her hemningene vi har hjemme, de fleste er helt komfortable med å gå opp på en scene for å synge eller danse – okke som hvor flinke dem er. Men danse det kan dem, ale indere kan danse – iallefall sammenliknet med oss nordmenn.
Jeg vurderte å melde meg på, så jeg kunne fremføre min tolkning av kundevertikalene i form av en avant garde jazzballett stil som jeg behersker til fingertuppene…..men jeg lot det være 🙂 hah!
Bildet over er meg sammen med noen av folka i teamet her nede, skikkelig ålreite folk som gjør det litt lettere å være “alene” i fremmed land. Jeg var oppe med dracula move av jakke jeg også, men det bildet var jaggu helt ute av fokus.
Mat,fryktelig mye mat. Når vi ankom så løp folk rundt med sånn fat fyllt av paneer (ost), ghoti(?) (blomkål i no chillisaus greier), chilly chicken, lamme kebab…ja, masse digg. Så jeg var jo egentlig mett, men dette var bare snacks da. Litt utpå var det full servering igjen.

Jadda, veldig bra bilder – jeg vet. Må bli flinkere her gitt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.