Flyplass fasiliteter

Hvor ofte har man ikke stått der, grytidlig på morgenen, å helt glemt å be. Viktig å be, bønn fører frem til store ting. Kan sågar flytte fjell sies det, så her kunne nok statens veiutbygginglag satt ned en gruppe for grundig utredning.
Om man glemmer å be, så kan man havne i seriøse problemer. Man kan miste en connection eller havne opp som en av de tilfeldige for utvidet sikkerhets sjekk.

Viktig med ett rom til hver religion, men det går mest på interiør. Rommet over kjører en helt egen feng shu (staves det slik?) stil å må vende til riktig sted i verden.. Ellers kommer ikke bønnene frem, så det blir en slags hub det da. Praktisk!
Her går det mye i klassisk treutskjæringer, ikke så viktig med himmelretninger her. Men jeg tenker at utbyggeren sikkert var praktisk anlagt, å tenkte at om først et rom skal peke riktig – så kan jo det andre bygges likt. Fryktelig mye mer praktisk både for snekkere og eletrikere. 
Merk også at øverste bildet har fått en religion “slettet”. Om jeg zoomer inn å myser skikkelig, så kan det se ut som det er en av de fire store. Hm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.