Pragpur

På vei opp til McLeod Ganj så stoppet vi ca halveis i Pragpur. Dette stedet har en heritage village, de går vel så langt det er mulig å gå for å anntyde at den er på unescos liste, men det er den altså ikke.

Men flott sted fo en time eller to spasertur, lange små trange gater med alt av butikker og verksted. Selvfølgelig også dem her standard turist-ræl plassene, men veldig lite salgs mas fra folk – fikk stort sett traske rundt i fred å se seg rundt.
Her er det en butikk som selger slike “penge kranser/pynte greier” til bryllup. Dette har som regel de som gifter seg rundt halsen eller som en slags pengevest. Rare greier gitt, det var vist ogå et lite prosjekt i seg selv å produsere dem – i all hovedsak nye 10 og 20 rupi seddler.
Offentlig basseng hadde dem også, jeg hadde nok ikke våget meg uti her nå – veldig skittent. Men når sommeren og varmen kom så ble dette da renset å fyllt med vann fra fjellene, så da ser det nok betraktelig bedre ut vil jeg tru.
Litt div bilder fra byen:
Her bodde vi på Judges Court hotel, anbefalt av sjåffisen som hadde vært her med noen nordmenn før. Strøken plass, skikkelig flott – vi kom frem til hotellet litt utpå kvelden og de hadde laget til bar i bakhagen til oss. Fikk stoler og bord rundt et ildsted, å så kunne vi sitte der med en øl og litt snacks frem til middagen.
Vi fikk skikkelig ordning på bålet ettervert også, sånn antibac håndvask ekke dumt når man skal få litt fortgang i flammene.
Super middag med kylling og lokal fisket fisk, testet også et par flasker med indisk hvitvin. Desert med bread puddig og hjemmelaget is…yep 🙂
Frokost te servert på terassen utenfor rommene.
Judges Court, hagen bak. Vi hadde 3 av de fire rommene på øverste etasjen der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.