Kinotur til Mohali

PVR kinoselskapet har fra før en kino i drift på dette handlesenteret borte i gata her, Elante Mall. Kjekt å greit det, men nå åpner – eller driver å åpner et nytt handlesenter i Mohali. Der har PVR også satt opp Gold Class saler.

Kinosalen ligger i toppetasjen til North Country Mall, noe som da skal bli det største handlesenteret i nord India. Whopee! For er det noe som man ALDRI blir lei av så er det å sjåppe…eller, wait a moment!. Det er jo ikke bare fælt med slike senter, for er det først noe man trenger så er det jo fryktelig praktisk med slike steder da. Skal visst opp noen resturanter der ettververt også som skal bli temmelig bra sier dem..men, I digress.
Vi var her for å se en skikkelig Bollywood film, og spise litt poppkorn. Filmen het Side Effect (å så et navn på indisk jeg ikke husker). Denne filmen var på Hindi, uten tekst, men jeg regnet vel med at man forsto såpass at det ikke var helt bortkastet da.
Staselig med sånn Gold Class billetter, de var ikke så dyre heller selv om de var de dyreste billettene som var å oppdrive. Kostet drøye 1200 rupi for tre stk, så det er da ca 40 kr pr pers. Egen sånn lounge aktig plass som man ble plassert i før filmen var klar – å så fikk vi beskjed om at de kom å hentet oss når de var klare med film.
Før man kom så langt så måtte man gjennom et par sikkerhets kontroller som seg hør å bør da. I tilleg til den sikkerhets sjekken som var for å komme seg inn på selve senteret.
Vi regnet kjappt på det, tipper det var ca 25 stoler i hele lokalet. Så det var noe veldig med plass, og superbehagelige stoler. Hvert sete hadde eget bord og lampe samt en meny! Så kunne man trykke på en knapp og så kom en fyr bort og tok imot bestilling.. Fikk kjøpt brus, poppkorn, nachos og noen enkle matretter..pizza og sånne greier.
Knut og siri på bildet over nyter fasilitetene. Det var også egne pledd på hver plass i tilfelle man var litt kald. Skal nok tilbake her en tur til sommeren når man klokker inn på over 40 grader i skygen. Stolene var eletriske, slik at man kunne legge dem helt ned – LazyBoy stol stil greie.
Filmen var helt grei den, selv om vi forstod kanskje 10% av hva som ble sagt. De mikser jo litt engelsk og hindi når dem snakker. Men i all hovedsak går det i hindi, uansett så gikk det bra til slutt å alle levde lykkelig alle sine dager å sånn.
Kinoen i seg selv er helt tipp topp både med tanke på lyd og bilde, neste gang så må det vel bli en engelsk/amerikansk film. Det er jo jaggu ikke noe upris heller, ca 40kr for billett og så svidde vi av hele 170kr på mat og godis. Ifølge dem på kontoret så er jo prisen sammenlignet med en vanelig billett over det dobbelte, men…ja..det får nå bare være 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.