666 km til Broome

Turen lengste strekk sto klar for høgg, 61 mil i stekende varme gjennom ingenmannsland. 3 bensinstasjoner spredd uttover i en “detta går akkurat” avstand. Men – litt forhistorie først.

Vel fremme i Port Headland så ymtet jeg frempå til Remi, om det ikke hadde vært snedig å sjekke om det var olje på dem her maskinene våre før dette streket. Det kom no brumming om bmw og tysk ingeniørkust, ikke harley detta å reier å greier. Å noe om det var fat eller tank ? Ikke vet jeg, men vi sjekke ialefall ikke oljen.

Oslo Sjakk Klubb – på tur igjen.

Så, oppe før fugla – frokost klokken 07:00, å så skulle det rulles klokken 08:00 – for NÅ, NÅ skulle det kjøres sykkel. Lang tur, bare å komme seg på veien vøtt.

Oljelampa begynte å lyse etter 2 mil…

Nå erre jo sånn her nede, at det ikke er så allverdens med bensere. Vi hadde jo timet å planlagt alt dette. Slik at vi skulle fylle der å der – så det skulle holde. Oljelampa ga seg ettervert, for å komme tilbake i korte blink. Er det ikke en benser her snart a??

Vi suste nerrover Highway1 i vant stil, 1 mil, 2 mil, …3 mil..nei – vi kjører jo feil retrning !.

Oslo Sjakk Klubb, rider igjen !

Vi beynte å se skilting tilbake til forrige kvelds by, så da ble det u-sving, for å se om vi kunne finne avkjøringen til Broome som vi misset(det var masse veiarbeide her i Port Headland da)..Viste seg at vi måtte helt tilbake til der vi startet for å finn riktig avkjøring. Da hadde vi kjørt såpass lenge at det uanset passer bra med en benstrekk og kaffekopp. Å så måtte vi jo finne olje da, viste seg at sykkelen min var tørr som sahara – å så dyttet vi vel på noen shots til Skare også.

Right!, så etter kaffepuase og oljebytte (vi fyllte bensin også) så hadde vi egentlig ikke kommet oss en meter nærmere Broome – og klokka vakke 08:00 lengre. Stemingen sto i taket.. Det ble pratet og snakket – når vi kommer ut på veien n så er det bare å legge seg i 130-140 å suse avgårde. Og igjen!.. Jeg ligger første da, så jeg nevnte det for Tom mener jeg, at det nok ikke er så lurte å legge inn så god fart så lenge vi var såpass bynært. Kan være masse snut å saker rundt området jer vøtt.

Oslo Sjakk Klubb….eastbound and down !

Noen mil uttav en bensinfylling på veien så fikk jeg blålys, den kom rett imot og det var bare å svinge ut til kanten å vente på at parkerte bak meg. Herlig følelse det der forresten. “How are we dooing today!” .. “Very fine, maby going a bit fast?”.. “Yep!”. Hyggelige politifolk da, syntes det var stas at jeg kunne kjøre sånn snow-mobile å greier ifølge førerkortet mitt. Måtte blåse også “.00, very good”.. Slapp med advarsel da, så ikke noe stor ståhei. Skulle egentlig fått 3 prikker (av totalt 12 du kan få her nede) og en bot på ca 200$. Så det årna seg, gikk litt saktere etter det gitt!!

Ellers gikk turen bra – Tom hadde et mindre velt på en hullete grus/sand vei. Jeg gikk klar av det store hullet med halv meter, sikkert verre for dem som lå i støvskyen bak meg for å se det. Men – udramatiske greier – ingen skader. Det var som sagt en veldig lang dag, å vi var fremme når solen gikk ned. Rett på Matson’s Microbrewery for en kald en og nesten 1,5 timer venting på mat. Har bilder litt hulter til bulter her, så legger på litt ettervert som jeg får lastet opp.

Nå er det en hviledag her før vi farter videre til Derby! Basseng å greier 😀 Happy days!

666 km, hehe, kult. Tom måtte ta en tur på 400 meter når vi kom frem for å treffe AKKURAT! 
Bildet under, det var vel rett etter denne stasjoenen at vi fikk politibesøk på veien.

Remi mekket kjøleskap til turen, ispose i den ene sidevesken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.