Backpacking vs Man

Jeg fikk ikke tatt noen bilder av dette backpacking stedet, for det utartet seg litt i går. Vi opererer jo med konstant fredag, men i vanlig tidsregning så var det vel lørdag i går. Å derav en stor hurradag for folket på Club Backpacker.

Det skal de ha da, de hadde et greit område rundt bassenget, med bar og billiardbord å sånn.:

Det ble en sen kvled, jeg byttet bort sykkelen min med et fly – sang irske protest sanger med irene å godsnakket med de engelske for å glatte over. SAAAAAM MISSILIES.. IN THE SKYYYYY!
Når dem stengte ned her så bar det rett til stranden, heldigvis holdt jeg meg langt unna båter denne gangen. Ingen skader skjedd.

Men helt ok plass, tingen er jo bare at dette er det absolutt billigste alternativet som finnes før telt. Det vanelige problemet med at det ikke er varmtvann i dusjen var her byttet ut med at det ikke fantes kaldt vann i dusjen. Det var også bare saltvann i kranene. Så på morgenen i dag, med en litt tyngre fest ennå friskt i minnet, så var det ut å pusse tenner i lunket saltvann. Jesus hadde sine lidelser i påsken, men det har jaggu vi hatt også altså.

Ja – jeg vet ikke om alle har sett denne videoen til Primal Scream – Country Girl, om ikke så foreslår jeg at du kommer de gpå youtube å sjekker den. Uansett så fikk vi oppleve live versjonen av den jenta i går. Det var iallefall det første jeg tenkte når jeg så a’, Fikk kun ett bilde desverre – når hun prøver å fiske opp stolen hun nettopp pælma i pool’n. What do you do ? .. Im a baker!! sa hun, tenkte ikke noe mer på det før vi var innom bakeren dagen etterpå for frokost – hun hadde nok ikke beste dag på jobben,

Ikke mye kjøring i denne byen, det ble tid til laxing på rommet og en liten tur på stranden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.