Cable Beach, Broome

Cable Beach er en 2,2 kilometer lang strand rett ved Broome. Den er kjent for sine solnedganger og for at den er skikkelig flat – altså det skakke så mye høyvann til før den får en liten hinne med vann. Dette gir en litt kul effekt når du ser det, for det blir da som å gå på et perfekt speilbilde av himmelen.

Nå var det ikke så veldig bra forhold for akkurat det når vi var innom, men flott strand var det. Å så langt solnedganger går så var jo ikke denne dum. Bildet under.. “Nettverks tekniker i solnedgang” – send inn bud.

Tingen ved Cabel Beach er også kamelridning, å her er det to rivaliserende operatører. Du har den blå og den røde kamelgjengen. De selger begge “Camel Safari”, som betyr at du kan sitte på kamel på lang lang rekke sammen med andre skandiavere, tyskere og amerikanerere. Ikke min greie iallefall – samme som Monkey Mia så selges jo dette litt annerledes på nettet da.. men.. morro for de minste!

Enda en solnedgang på bildet under her, som man ser så er det ikke bare sand – selv om det i all hovedsak er det det er mest av. (d e d d e !), Men også noen bruddstykker av større steinbiter som strekker seg oppover stranden.

Remi og Tome, Cable Beach, Broome.

Her på bildet under, er de BLÅ kamelene. Denne gjengen reklamerte med at de hadde de lykkeligste kamelene på stranden – å derav er det jo da underforstått at de røde kamelene (altså de med rød frakk, de ER jo ikke røde) er ulykkelige.

Hele stranden er full av sånn små snad kuler som krabbene produserer når de graver tunneller ned i stranden.

Varmt her også, det har begynt å bli skikkelig lummert og trykkende de siste dagene. En helt annen varme enn vi hadde lengre sør. I morgen tidlig er det drøye 20 mil på sykkel inn til Derby, forhåpentligvis vil vi få sett noen krokodiller på veien. Freshies eller Salties!

2 Replies to “Cable Beach, Broome”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.