Derby da..

Svipptur i dag, som nevnt tidligere – bare drøye 22 mil kjøring. Ingen feilkjøring eller annet drama, easy peasy. Sjekket inn på Spinifex Hotell nede i sentrum, ja – sentrum, det er vel ikke så mye sentrum å snakke om akkurat.

Men hotellet var flott det, hvert vårt rom med eget lite kjøkken og ikkeminst vaskemaskin – så i morgen blir det rent skift. (gikk tom for rene skift i går, så – rock n roll rebel som man er – var det bare å vrenge til et nødskift til.. hah!)

I morgen er det opp katastrofisk tidelig, møtes til frokost klokken 06:30 – det skal rulles – RULLES – klokken 07:00. Pokkers greier egentlig, for når vi kom så drev The Vans å rigget opp å kjørte lydsjekk.

Vi snakker om The – The Vans ja, for tiden på turne i Australia med den strøkne bandbussen sin som du ser bilde av under. Jeg sjekket på facebook siden dems, å de skal visstnok spille indi rock.

Men jeg kom nettopp tilbake fra baren, måtte jo høre 3-4 sanger, å det var ikke så VELDIG indie. Noen cover av Oasis og litt klassisk rock – men dem snek vel inn noe egenkomponert der innimellom vell.
Var litt folk der også, ikke så mange forran scnene da – de satt å hylte å gapte bak i baren. Var en dude som trasket rundt i fullt Spongebob Squarepants kostyme… forsåvidt ikke så veldig interesant informasjon siden jeg ikke tok noe bilde av det, men det er god å få skrevet det ut av systemet.
I morgen – rett før solen kommer – så blir det langtur. Vi skal ned til Halls Creek, det er vel en ca 52 mil med kjøring på denne highway1 saken, Men nå har vi gått helt fra konseptene å kjører alternativ rute, vi har bestemt oss for å krysse over mot Halls Creek via Derby Gibb River road. Denne veien skal vi følge frem til Fairfield Leopold Downs rd, som da tar oss sør ned til highway 1 igjen – dette strekket er på ca 20 mil……på grusvei! Vi skal inn til Windjana Gorge å se på freshies (slang for ferskvanns krokodiller). 
Total kjøring i morgen blir rett under 60 mil, da med ca 20 på grus. Så nå er det bare å få seg noen timer søvn – lang dag i morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.