Fra Kalberri til Monky Mia

Da skjedde det jeg lenge hadde fryktet – vi hadde praten og ble enige om å rulle klokken 9. Det er sånn det begynner, snart nå så rulles det klokken 8 – merk mine ord. Men så igjen, det var ikke så spinn hakke galt å komme seg avgårde noe tidligere, vi hadde snaue 40 mil å kjøre opp mot Monkey Mia. Med flere stopp for å ta bilder å se på ting, lunjs og kaffestopp så flyr jo minuttene kjappt forbi.

Klesvask fikk vi unnagjort i Kalberri også, det er jo litt sånn dråpe i havet – men vi flotter oss da ikke med 3 maskiner å greier å greier. En dollar her og en dollar der,

Vi pauser litt sånn av og til, sånn ca hver time iallefall. Nå som det er såpass varmt så blir det gjerne oftere, men det er et stort problem å det er fluer. Dere vil ikke tro hvor mye fluer det er – det er ikke lett å filme eller ta bilde av dem heller. Men man går konstant rundt å vifter med hendene å lager rare annsiskts utyrkk for å få dem til å komme seg bort. De skal inn i ører og neser – jeg er helt sikker på at jeg har spist en del av dem også. Helt tett.

Pitstop på vei til Monkey Mia.

Bildet under er utsikten min for tiden, tatt med iphone – i fart. Ikke så fryktelig smart kanskje, men som man ser så går det temmelig rett frem hele tiden. Prøver å holde seg sånn noenlundemidt på veien for å ha litt sjangs om det skulle komme en emu eller kengis hoppende ut.

Det er i all hovedsak ørken, dette er en av de helt få elvene vi så – sikkert full av krokodiller. Turte ikke å gå nærmere.
Veien opp til Monkey Mia gikk bra, vi var fremme sånn i 4 tiden – sjekket inn på et hotell rett ved denne delfin attraksjonen. Mer om det senere, internett er ukristelig elending, vi har ikke hatt skikkelig nett siden vi forlot Perth (å det vakke så bra der heller). Så det tar votter å vinter å få ut et bilde eller to.
En annen ting, det stenger hele tiden i dette landet. Lunch er fra 12 til 14, middag fra 18 til 20, etter det – eller mellom de tidene – så er det stengt. Helt steng, det er ikke mulig å få en eneste matbit noen steder. Tilogmed byer som er fulle av turister – nada. De fleste resturantene vi er innom topper det også av med å be om dersom vi skulle velgeå spise middag mellom 18 og 20 så bør vi reservere bord. (ikke fordi det er fullt, men så de vet hvor mange som kommer). Kokk i australia, verdens beste jobb !

2 Replies to “Fra Kalberri til Monky Mia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.