Fremme i Port Headland

Bare 22 mil på sykkelen i dag, så temmelig rutine. Sjekket inn på Portheadland Hospitality inn her nå, ac’n på full styrke og minibaren raidet.

Noen bilder fra turen opp mot Port Headland:

Masse masse rett-frem kjøring i dag også, 39-40 grader – Eller, vi er ikke helt enige der, for alle sykklene viser litt forskjellig. Men snittet av alle målere er ca 39-40 på det varmeste da.

Bildet over er av en “ku”, de er ikke farlige med mindre man tirrer dem. Vi holdt oss på sikker avstand, har lest masse om hva slags ødeleggelse dem her dyra kan forårsake når dem går amokk.

Kan e pissa her ? (den er vel fryktelig intern da, men dog). 🙂
Fikk jaggu filmet litt i dag også, dette da vel og merke med iPhone i fart. 15 kilometer fri sikt og ingen biler – da kan man våge seg til det vøtt.
Videoen under her er Remi på vei over slettene inn mot Port Headland, å så i videoen under der igjen ser man Tom på samme strekningen.
Port Headland ser ut til å være omringet av gruvedrift og generell industri. Hotellet ligger nærmere stranden da, så her ser det ut til å være litt mere turistete forhold. Går visstnok noen solide godstog utifra denne byen, hovedsaklig med jernmalm – men det ser også ut som dem driver stort med saltproduksjon. Ser ikke ut til å gå noen jernbane  linjer nær hotellet da – der hadde vi jo en del issues i fjor. Kjekt å få en god natt søvn her i dag, for i morra er det 62 mil kjøring inn mot Broome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.