Første langtur og Coral Bay

På fredag, i går da, så hadde vi turens første langstrekk. Rett over 58 mil fra Monkey Mia til Coral Bay, fælt langt. Vi måtte først ta turen tilbake til Overlander ved highway 1 før vi kunne forsette på hovedveien nordover, her var det også bensinfylling til randen – går man tom utti her så blir det fort et lite prosjekt uttav det.

Det er skikkelig øde, ikke tegn til begyggelse eller noenting – men det er noe trafikk da, så det er jo litt kjekt i tilfelle noe skulle skje.

Lite å fortelle om turen egentlig, vi lå på ca 120 kmt hele veien – i 40-43 grader. Det er en rar følelse å lukke visiret på hjelmen helt igjen å så oppleve av det faktisk blir “kjøligere” en å kjøre med det halvåpent. Samtidig så kjører vi også med jakker og bukser allesammen, men det går faktisk greit – det er kun når vi stopper at vi må vrenge av oss jakkene ihf. Hjelper en del med å beskytte fra solen også, for den brenner temmelig hardt.
Bensinfylling og turens dårligste lunjs i Carnarvon.
Litt sånn maurtuer som begynner å poppe opp langs veien nå også, det skal visst komme flere av dem lengre nord.
Fremme på Nigaloo Club Backpackers, Coral Bay, rett etter 16:00. Dette er jo da som navnet sier – en backpacker tyoe plass, så standarden er vel ikke den helt store. Vi har 3 dobbeltrom hver – uten dusj/dass og til Remis store fortvilselse, ingen kjøleskap. Litt AC problemer var det også – samt at jeg fikk en ferdigsovet seng som desperat trengte nye sengetrekk. Årna seg da – vi fikk tilogmed en gratis øl hver i baren siden vi hadde hatt litt issues. Sinnsykt hyggelige folk som driver denne plassen da.
Vi var jo dehydrerte som fy etter den lenga turen, så et par øl måtte til. Fosters, Victori Bitter og Melbourne Bitter, Emu Bitter – samme øl – forskjellige bokser.
Skal hive ut litt bilder av denne plassen etterpå, høydepunktene må vel sies å være fellesdusjene som ikke har kaldvann men lunket saltvann (jepp – det er ikke ferskvann i dusjen) – hysterisk skittne tepper og muligheten for å høre på naboen som kvitter seg med gårsdagens kebab mens du selv pusser tennene. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.