Kalberri kystlinje

I dag har vi hatt en full dag i Kalberri, altså to overnattinger. Temmelig bra overnatting også, Kalberri Endge Motell – midt i byen, i umiddelbar nærhet til både pub og redturant.

Speaking of, fru Johnsen – future ex wife – jobbet her 🙂

Hun hadde haiket rund i Norge for noen år siden, hun mente hun ikke forstod et ord norsk (yeah, right 🙂 ) – men hun hadde lært seg “takk” og “helvette”. Rar kombo av ord, men det ble litt klarere når vi fikk høre hun hadde brukt en del tid i Trondheim.
Stranden, her også, helt strøken. Beskyttet av et rev som lå litt lengere ute. Vi vasset la gs stranden uten å treffe på hai aller livsfarlige maneter.

Her er Skare ytterst ved enden av stranden – mot dette revet da.

Strålende plass..
Rett før, sør, for Kalberri – 3-4 km, så ligger det flere veier ned til kystlinjen. Her kan man se hvordan vær og vind har vært med på å forme fjellet og kysten. Tom gikk for langt utpå kanten, å det gikk nesten galt. Vi passet på å ta bilde før vi hjalp n’ opp.
Jeg dro meg også ned hele veien til Mishroom Rock. Det var en solid trasketur gætt, det var jo en form for sti og generell ide om hvilken retning man skulle.. Men dog.. Uansett flott å komme ned til slutt da, helt alene – rett ut mot havgapet.
Bildet over viser jo overhodet ikke denna mushroom rock steinen da, det var jo den jeg skulle ned å se på.

Bildet over her, det er da et skikkelig dårlig bilde av denna stenen. Men flott var det da, jaddaså.
Litt flere bilder fra kystlinjen mot Kalberri.
Det er vel 5-6 av dem her stedene der man kan svinge av ved et slikt brunt skilt (sight skilt). Utsikten er jo helt upåklagelig, men det beste er jo å sette av en time og klatre ned til vannkanten. Iallefall på en dag som dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.