Mini Grand Canyon

Veldig mini grand canyone, men dette er da et av dem helt sikkert uttørke elvene fra hine håre dager. Svær kløft som skjører seg lang inn i landskapet fra kysten rett sør for Exmouth (Yardie Creek Nasjonalpark område).

Parkerte sykklene å tok ut i sommervarmen, uten vann og solkrem selvfølgelig. Vikinger vøtt.

Det kommer sikkert ikke så greit frem i bildet over, hvor varmt det egentlig var. Men jeg kan si at her passer det å bruke beskrivelsen “jævelig varmt”. Hysterisk lunt.. Bildet over er det siste jeg fikk tatt med kameraet på mobilene, for den ble overopphetet og ville ikke fungere lengre. Jeg for min del hadde valgt sort anntrekk denne dagen og flere av mine funksjoner begynte også å bli svekket jo lengre inn jeg kom.

Det så ut til at gopro kameraet mitt funket greit da, står å kopierer nu!, så.

##legg inn video her##

Remi var like bak meg og har fortalt om en kenguru han jaget rundt nede i smeltedigelen her. Jeg så ingen kengisser men det var utrolig med fugleliv. Det er litt rart, for ellers så er det ikke så allverdens med lyder langs veiene eller nede ved strendene. Men her inne var det et skikkelig leven, litt kool.

Det var en slags sti innover dalen, merket med slike store hvite pinner som var naglet fast til noen steiner. Bildet over her er når jeg er på vei ut og opp, kameraet hadde fått kjølt seg ned også. Som du ser så at det overhodet ingen store hvite pinner her…..heldigvis så fant vi en bak busken til høyre der. Motorsykkelsko, ingen vann og ingen solkrem – kjempeplan! Gikk så fint atte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.