Monkey Mia, delfin titting

Tingen med Monkey Mia er dem her delfinene som kommer helt inn til stranden for å få mat. Det var visstnok en marinebiolog (sikkert en marinebiolog) eller en park ansatt som begynte å mate delfinene, å så ble det en ting uttav det. Delfinene, smarte dyr vøtt, plukket sikkert fort opp rutinen for gratis mat og kommer nå daglig inn til stranden for å få fisk av de rare menneskene.

Når man leser litt om dette stedet så får men jo en ide om dette med å se delfiner på nært hold. Å det er jo , flott det, men det var vel så som så egentlig.

Man får beskjed om at delfinene kommer inn ca 7:45 på morgenen, å når man kommer der så har dem sperret et tau over stranden å man må opp på en platform å stå i kø (du ser den platformen bak der). Der får man sikkerhets informasjon om mating av delfiner – samt beskjed om at det kun er 2-3 personer som faktisk får lov til å mate dem.
Så er det ned i vannkanten, og den ellers åpne stranden der man kan traske som man vil (dersom man bor på resortet der da, som har tatt litt eierskap i hele området) får man beskjed om hvor langt ut man kan gå – samt at man må stå på rekke slik at alle kan se. Det er kameraer og videokameraer ad mass, go pro kamera på stang for å komme over folkemassene….naah. Sikkert stas for ungene, men er du over 5 år gammel så er det bare over hypa svada.

Men altså – herregud – stedet var flott det. Men denne delfin tingen var tullete, skal legge ut litt bilder fra plassen ettervert. Det ble både øl og mojitos utpå kvelden vi annkom – å det var jo det som var tingen, for dette bildet over er jo fra 07:45 på morgenen, etter de nevnte øl og mojitos..og gt. Så man la jo ned en liten effort i å komme seg opp.. å så varre så mye folk a gitt ! 😀 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.