Preperations, shopping n' stuff

Da er det lørdag her nede i varmen, i morgen skal sykklene hentes – så nå må vi utnytte siste biten av sivilisasjon for hva vi enn måtte trenge. Det er vel foreksempel temmelig klart at skinnbukser kan bli litt vel lunt i denne varmen – og dongri er jo ikke optimalt om du treffer asfalten. Så er det jo hansker da, og alskens sprayer og greier og greier.

Vi fant Lloyd Chapmans oppe i gata her(freddan var det vel), Triumph butikk, men dem hadde masse stash da. En av ekspiditørene hadde spilt i et engelsk punk band på 80 og 90 tallet, så gleden var stor da han så det kom motorhead tskjorter traskende inn i butikken. Men det vanket ingen rabatt av den grunn da, butikk er butikk. Var noen strøkne sykkler der også, se det beistet her:

Stort salg på Kathmandu butikken også, så der ble det litt pakke utstyr, myggnett og greier. De fleste jeg snakker med sier det samme, det er visstnok noe helt sjukt med fluer og mygg oppover – å sånn myggnett funker vel greit mot andre innsekter også, så sikkert kjekt å ha.

Eller så skal vi være dekket bra nå, med solkrem og tannbørste. Allergi tabeletter og deo, det meste årner seg jo med sånn visa kort da. Men vi er jaggu ikke helt sikkre på hva vi kaster oss ut i her. Det er jo snakk om lange strekk uten butikker eller byer – så bedre føre var osv.

Kevlar dongri bukse ting, å så no military-grade fibre saker – denne skal tåle det meste om man skulle være uheldi. Stiv pris da, 225 AUD$ ! Men det er jo pokkers dumt å ligge der med dongri brent langt inn til benet å tenke “jaja, men jeg sparte de pengene iallefall”. Dem her buksene har vi slitt litt med å finne i usa, her varre flust – jeg gikk helt bananas å valgte den sorte modellen. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.