Thats it!

Yepp, jeg får editere litt her om jeg bommer veldig på detaljene – men det ser ut som vi klokket inn på rett over 6000 km totalt. Det er jo slettes ikke verst, rett å slett temmelig OK det! Rød sand, intens varme, tynnt øl og rare dyr!

Australia var flott land det, masse bra kjøring. Den første biten ga oss masse strender og kyst, og den siste uken var vel den som hadde mest svinger og “motorsykkelveier”. Flotte veier som sotrt sett er i meget bra stand, flotte fartsgrenser og hyggelig vei politi!. Ikke har vi hatt noen ulykker å snakke om heller, blitt noen velt på sand og grus – samt at vi har hatt litt batteri issues. Men alt i alt temmelig rett frem greier.

Dyrt land da, gikk en del penger på denne turen her. Frokost på hoteller ligger på ca 22-25AU$ (australsk dollar står i rett under 6 kr), og hotellene i seg selv er heller ikke billig. Vi kan vel grovt sett si at det er norske priser, selv om det ikke er HELT sånn – så er det ikke så langt unna.

Australsk øl, joa, savnet kommer vel ikke til å bli stort. Men, det ble noen av dem da..

Bilde over og under, sykkel levering i dag tidelig klokken 08:30 på morgenen. Det er mandag i dag, og helligdag eller iallefall fridag her i nord. Det betyr også at søndagen (i går det ja) var party dag. Vi ble lit revet med i detta, så det å stille klokken 08:30 på morgene langt ute på “alnabru” vakke bare bare.

Men nå er dem levert, min og Tom sin skulle kjøres videre. Remi sin skulle i kasse og transporteres ned sør – den nærmer seg 200.000 så det er vel ikke sikkert den skal på noen veldig med langturer igjen.

Jeg kjørte en slik 1200 GS sak fra BMW, veldig bra sykkel. Dette er nok noe jeg kommer itl å kjøre igjen tror jeg, ser de har en adventure modell med litt flere liter på tanken blant annet. Veldig flotte langtur sykkler, bra sittestilling og nok av omph.
(eneste jeg tenkte på når jeg filmet dette, var om Remi husket at han hadde sidevesker)
Nå blir det noen dager i Darwin før jeg stikker tilbake til India for noen måneders jobb – å så får vi se hva dem vil bruke meg til nærmere høsten. Muligens så blir det hjem til Norge – vi får se!
Uansett kjempetur, skal vippe ut lit bilder og videoer ettervert. Men nå er det ned til pool’n for en pils og sol!
…..å så må jeg begynne å google og lete litt, nå skal prosjekt “Russland på langs – 2016” stables på bena 😀 hehe

One Reply to “Thats it!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.