Margao, Goa, India

Det er lavsesong i Goa nå, regntid og fryktelig varmt. Så i stede for stranden, så stakk vi litt lengre inn i landet (noen få kilometer da).
Folk som sover på gaten ser man overalt, om dem er fulle, utkjørt av varmen eller rett å slett bare sjuke vites ikke. 
Markedet, veldig likt som mange andre marked. Heldigvis lite fisk her, det pleier å lukte bra i denne varmen. Svære greier, kan gå seg vill der inne.
Usikker på hva duden på bildet under selger.. No palmesukler greier kanskje? Luktet godt iallefall..
Cold drinks
Gatene er fulle av skopussere, sykkelreperatører og .. Paraplymekkere?
Inntrykket fra Goa, om man googler og leser litt krasjer mye med virkeligheten.. Det er mye søppel her, overalt, også på strendene. Goa er i det hele tatt litt oppskrytt spør du meg. Det finne mange mange plasser jeg heller hadde reist, med mindre du er skikkelig inne i cannabis opplegget så spinner mye rundt kvaliteten på hotellet du bor på.
Bilde under er fra city center, flott lagt opp med park og noe som jeg mener er et slags courthouse/offentlig kontor her på bildet da. Standard butikker og byliv 🙂
Mango sesongen er i full gang
Bilde fra parken under her….

Alltid artig og se en ny by da, men dem begynner jaggu å likne veldig mye på hverandre. Det som alltid er fraværende er hyggelige kafeer og pubber – det er ingen sted man kan slå seg ned å se på folk. Det er bare ikke noe folk gjør, man ender alltid opp inne en plass med heller sjaber ac.. Man finner litt sånne steder langs strendene da, men det er stort sett resturanter. Goa våkner jo da til litt mer på sommeren, men denne byen her ligger litt unna strendene og endrer seg nok ikke stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.