Verdens høyeste cricket bane.

I Chail, Himachal Pradesh, så ligger verdens høyeste cricket bane. Den ligger på ca 2400 moh omgitt av furuskog, og er i dag i all hovedsak i bruk av militærskolen som hoder til her.

I åsene rundt banen er det ikke så veldig tett bebygget, å de som bor der ser ut til å holde seg til fruktdyrking. Men det er vel andre ting som også dyrkes lengre inn i fjellene der – borte fra allmannsvei.

Flott utsikt, dette da med denne cricketbanen i ryggen.

Selve banen er altså gitt til staten/militæret og brukes ifb med skolen de har der oppe. Det er ingen offesielle cricket kamper som spilles her lengre, å det er vel ikke den helt store turistmagnetene heller. Men – verdens høyeste er verdens høyeste, så vi måtte jo ta turen når vi var i nabolaget.

Det er ikke lov til å gå inn på banen, men så igjen så er det vel ikke så allverdens mye å se der inne da – men for spesielt intereserte så har man selvfølgelig bilder da!

Det er dyttet inn diverse treningsgreier her, det var også sånne ting som de alltid løper i på filmer, Når de skal ta opptaksprøven til CIA å sånn.. marines.. hoppe over vegg og rulle under piggtrå. sånn bane ting..

Bildet over er et historisk tre, det sto ikke mer en det.. Historic Tree.. ok.

Dette er borderline kunstfotografi. 😀

Been there, done that!..check!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.