Do you know what we call those birds?

Vi ble fanget av en mann på nærmere 80 nede på det ene torget i gamlebyen. Han skulle ha et par dollar for å pushe oss til den ene resturanten som han jobbet for.
Artig fyr forsåvidt, prata bra engelsk også. Far hans hadde visst vært med å bygge Panama kanalen og derav hadde da sønnen fått skikkelig skolegang. Utover dette så hadde n’ ikke mye bra å si om amerikanere eller gringos da. De hadde vist drept hans kone i 89 da USA var nede å hjalp til igjen med no trøbbel i regjeringen.
Vi satt å pratet en stund med han og det begynte vel å komme for en dag at han kanskje ikke var helt med sine fulle fem. . om vi så de sorte fuglene på taket der ?, joda – vi gjorde jo det.. Om vi visste hva dem ble kalt?,,, nei?… Vi kaller dem Panamas Airforce..hehe, artig. Så fikk vi litt info om at det var en del colombianske prostituerte her, de kostet en 120$ dollar for 20 minutter sa n’. Så fortalte han om et tårn bygget av narkopenger i byen, det var visst fullt av det han kallte kjøttfløyte spillere..om han da mente bankfolk, prostituerte eller rett å slett kjøttfløyte filharmoniken fra panama er uvisst.
Ja, om vi så de der sorte fuglene der?, hva de var kalt?,, Panama airforce..aha. Ok
Så var det igang med de colombianske prostituerte igjen, kjøttfløyte tårnet og dem her gringoene som tok livet av kona. Vi spiste opp, han fikk restene pakket ned for å ta med seg hjem…å…
Hva? om vi så de sorte fuglene der?.. Hva tror dere vi kaller dem? :).. Å sånn gikk det slag i slag.
Han var jo en trivelig fyr da, for all del, å det er jo litt synd på han selvfølgelig. Så vi diltet med ned til souvenier sjappa han ville vises oss – så fikk jeg kjøpt meg en kjøleskapsmagnet iallefall. Så stakk vi til han noen dollar å takket for praten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.