Til St Moritz

Etter Lichtenstein så gikk veien videre mot St Moritz, med sånn passe grei memorering av veinummer og stedsnavn så gikk det greit. Er jo skiltet og greier, men jeg begyner vel å se litt – litt – fordelen med GPS.

Jeg kjørte jo bare jeg så jeg tenkte jo ikke så veldig over dette med at jeg kanskje måtte over noen pass. Men jeg fikk litt bange anelser når jeg svingte av Thusis, da begynte det å gå oppover gitt. Å kaldt ble det.. å mere kaldt ble det.. å det var snø, masse snø, og jeg kjørte i tskjorte å jakke.

Det som er forbanna dumt, er at jeg ikke har noen bilder av når jeg gikk over dette passet (det er da på 2280 moh mener jeg å huske, skikkelig høyfjell å bikkjekaldt). For på siste biten av klatringen opp der så begynte jaggu motoren å dø på sykkelen. Dette har skjedd før men den har vært feilfri etter service.. Så jeg måtte passe på å holde turtallet oppe hele tiden og turte rett å slett ikke stoppe for å hente frem kamera – for da kunne jeg jo fort blitt stående der. 
Men det var helt sjuukt flott da, blå himmel og sol. Bildet under her er fra veien ned fra passet, så nede i byunnen der noen kilometer til venstre så ligger St. Moritz.

Jeg skal ut fra St Moritz nå, så jeg må få tatt litt bilder å video på vei ut og ned. Når jeg kom til hotellet i går så ble det første dusj på 2-3 dager og så 10-11 timer på øyet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.