Cala Mosche, Sicilia

Huset vi leier i San Lorenzo ligger i enden av en større nasjonalpar, eller natur reservat erre vel. Hele reservatet er basicly stengt for biltrafikk og tilogmed sykkler (!?).

Midt i dette reservtet, ved kysten, så ligger det flere har sagt er Sicilias flotteste strand, så da måtte vi jo ta turen. Men det var helt avsindig varmt – og det finnes ikke en benk så langt vi kunne se. Ingen søppelkasser ellernoenting egentlig.. bare veldig varmt og støvete veier, fraflyttede hus og noen utgravinger som jeg ikke har evnet å forstå hva er.
 Fra en steinrøys av et hus på veien ut mot denne stranden,…4, hvem vet.
Artig…
Men det var nå en veldig flott strand da, etter en times trasking utover. Tror vi er heldige som er her uken før høysesongen starter, har sett bilde av at denne stranden og resten av strendene oppover her er stapp fulle av folk. Nå var det bare en liten gjeng som hadde funnet veien ut.

Det er virkelig flott her, stranden ligger inne i en vik med perfekt sendbunn hele veien ut, langrunnt og temmelig besykttet for bølger.

Ikke så allverdens med folk, høysesongen starter neste uke – da er det nok pakka.

Absolutt verdt turen, å så kan det nevnes at det ligger en resturant rett ved parkeringsplassen. Siste sjangs for mat øl og vann ! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.