Isola delle Correnti, Sicilia

Scicilias sydligste punkt, og jeg mener det må være Italias sydligste punkt også ? ..de har kanskje noen øyer lengre sør. Rart vanskelig å finne uttav på nettet er det også.

Om man tenker på Lindesnes fyr, så er jo det skiltet opp, ned og i mente. Det var ikke denne plassen – det var små landeveier, tomatselgere og forbi industriområder. Selv når man kom seg ned til kysten så var det ingen skilt, man måtte bare kaste seg ned en av grusveiene mot stranden og satse på at det iallefall var en offentlig vei.

Nydelig dag, litt overskyet og bra med vind.

 

Det sydligste punktet på Sicilia, med et bygg på en øy der ute – det er jo det som er Isola delle Correnti . men igjen altså, googler man dette så kommer det opp mest på italiensk. Så noe gammelt ut, sikkert en eller annen gammel militærsak.

Kan se ut som det tidvis er vei over og at den vaskesbort med jevne mellomrom. Det var slik at man nesten kunne vasse over.

 

 

I ryggen av bildet under så lå det en strandbar, ikke mye liv der men den var åpen da. Nå er vi jo her en uke før høysesong, så det er nok ikke lenge før strendene er fulle her nede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.