Peiling På Seiling Tour 2016 (AKA, Lemmy Memorial tour)

Da er vi endelig på plass i Puerto Rico, etter et lite døgn på farten.. Vi ankom 29 des da, to dager siden – men man vet jo hvordan det er første to dagene på ferie, det blikke mye tid forran pc’n lizzm.

Mista Tom på flyplassen da, no where to be found.
6,5 timer venting på Arlanda, da er det ikke mye å finne på gitt. Men det var enten det, eller å kun ha snaue 1,5 timer connection – å da kan jo Puerto Rico flyet ryke om vi går på en forsinkelse i Oslo.. Nå ble det i tillegg en snau times forsinkelse i sverige også da.

Det ble premium seter nerrover, 11 timer på fly så er hver cm med benplass gull verdt. Tom oppgraderte på flyplassen, å fikk det aller siste ledige setet på premium – ved siden av meg. 

Det er jo ikke akkurat business class de her premium setene til norwegian da, du får noen drinker og no mat. Men mye mere plass da, så litt digg..

Ronny var allerede på plass på hotellet, med forsyninger, Motorhead på bose’n og skål for Lemmy som har satt fra seg Rickenbastarden for siste gang.

Det der under der, husker ikke navnet på det, men de harre på alle resturantene vi har vært på til nå. Plantan vulkan ting med kjøtt… Sjukt digg, å ordentlig bra å få i seg no ordentlig mat etter den fæle norwegian fly maten. (vi fikk no tunfisk ball ting)

Vakke bare bare å komme seg til no resturant heller så sent på kvelden, vi bor jo midt i gamlebyen (Fortaleza st. 206), å her er det kun resturanter å pubber – men det var stengt overalt., Midnatt, men uansett da, det vrimler jo av turister her så man trur jo kanskje det er noe som holder åpent.

Vi fikk tak i en taxi, den på bildet under der, totalt fraværende støtdempere..vi seilte bortover veien med The Dude bak rattet. Traff vi noen form for ujevnheter i bakken så skrapte det nerri og gynget bortover. Pokkers greier at vi ikke fikk tatt en video av det der…  Ikke forstod han stort engelsk heller, å jeg forstår jo at han tenkte sitt – å kjørte oss der han pleier å kjøre 3 småbrisne menn på ferie i karibien etter midnatt. “we want food… foood!” .. “si si” .. Rett på strippebar.. “no..no girls, food and beer”…

Nå blir vi i Puerto Rico frem til 2 januar – med tilhørende nyttårsfeiring i kveld, så er det ut på en liten minitur sørover før vi skal plukke opp en seilbåte i Martinikk (aka. martinique) å seile mellom øyene i 11-12 dager. Oppdatering kommer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.