Nyttår i San Juan

Nyttårsmiddag på Oceanos, utrolig flott sted – digg mat, fryktelig flott utsikt 😀

 Men uansett, middag er middag – det er jo denne nyttårsfesten som er tingen. Å her varre utført research å greier – valget falt på Carib Hilton NewYears Party (Wonderland ellerno) 2015. Snaue 100$ for billetten, å så gratis fingermat og drikke hele kvelden.

Du milde satan hvor mye folk dem hadde klart å presse inn i de lokalene. Det var helt avsindig mye folk, så igjen – alle typer folk da. Alt fra gamle ektepar til siste fagbrevs oppgaven til San Juan’s kosmetiske kiruger.

Heldigvis var musikken håpløs da, det var 5 forskjellige dj’s som vistnok skulle spille forskjellig musikk. Det hørtes helt likt ut for meg – ikke ANTYDNING til gitarer. Å trur dere at det var no kø i baren a ? hah!. lord allmighty. Men vi visst jo litt hva vi gikk til da, det var jo annonsert. Å selv om rammen ikke var bra, så var vi jo med flotte folk – så da erre liksom ikke så farlig da. Vi fikk til og med fyllt opp 9 glass med cava i absolutt siste liten også, så vi fikk skålt og feiret det nye året som det skal gjøres. .. så varre fyrverkeri. Her lar jeg bare bildet under snakke for seg.
00:15 var vi ute fra techno helvette, på vei til nye eventyr. Å da er det bare en ting å gjøre, finne seg et dugende parkerings hus! Vi vandret vileløst rundt i området – i regnet – men fant ingenting. Vi fikk praiet en slik golfbil som de brukte til å kjøre rundt gjester med – jaggu om ikke han kjørte oss til enda en garasje, å slapp oss av hos Rico (eller varre Raul?). Han visste råd, og lot oss henge på pauserommet til …garasjefolket ? ,,, samtidig som han prøvde å finne taxi til oss. Trivlige folk her asså.

Bildet under her, som jeg tror er et av de beste bildene jeg noen sinne har tatt (?), viser akkurat hvor gøy vi hadde det. 🙂 Stemningen steg 1000 hakk så fort vi var borte fra techno-rap-verden.
Se det bildet a ? Det skal jaggu rammes inn og henges på vegg.

Resten av bildene må vi hoppe over trur jeg. Men kort fortalt så fikk vi taxi til gamlebyen etter en stund, Issa mistet ballongen sin, Frederik fanget den igjen. Ronny slapp balongen fri på baren, og ballongen ble kastet ut av vaktene. Jellyshots… folk fra Canada.. masse pisspreik og no mat der på slutten en gang.

Aldri, aldri mer jellyshots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.