Hotel i Lamahi

Lamahi ja, det var strekket sitt det også – men flotte veier da. Skikkelig kosekjøring med litt lange slake svinger langs flott skog. Men det er og en del småplasser og byer der det stopper nesten helt opp bak lastebiler og kuer. Men uansett – ut fra parken så fulgte vi hovedveien bortover østover.
Rett rundt snart-mørkt-tid så rullet vi inn i Lamahi og det vakke noe snakk om annet en å finne en eller annen plass å bo. Her i Lamahi er det ikke turister, det er meget godt mulig vi var de første nordmennen som satte sine ben her – å derav så er det heller ikke mulig å oppdrive noe hotell som vi synes er nice. Nå er det ikke at man er så forbanna picky å kresen, men når det er snakk om så utrolig lite penger for hotellrom så går man for det dyreste med best standard. (ca 300 kr er maksprisen for hotell på denne strekningen her,,det gåkke an å finne noe dyrere.)

Paradise hotell lå ved veien og så trivelig ut, så vi kjørte på – 6 rom. Rommene kostet 40 Norske kroner pr natt, så overnattingsbudsjettet var happy.

For oss, så er dette helt elendig standard. Det er skittent og alt slarker og knirker, vinduer er ikke tette og dører kan ikke lukkes. Det finnes ikke vasket eller rengjort i det hele tatt – og får man vann i noen av kranene så er man heldige. Varmtvann får man ikke  da må det kokes opp å bæres opp i en bøtte.

Men så igjen, det var jo seng og daa – det er egentlig alt man trenger. Å så er det vel litt sundt å bo litt slik også, flytte litt på referansepunkter og kjenne litt på hvor godt det er når man kommer hjem å faktisk har varmtvann i springen. Man tenker nok litt ekstra på dette når man kommer hjem..

Sengene var harde, men sengetøyet var forsåvidt rent. Ble noen myggstikk ila natten og så var det noen bikkjer som lagde et helvettes leven. Naborommet mit og mitt rom delte en slags luftekanal/vindu sak – så begge rommene kunne høre hverandre som man sto ovenfor hverandre. Så da kan man jo legge to og to sammen når det komme til morgenbesøket på wc..

Bilde over og under, el og sikkerhets annlegg.

Men, øl hadde dem og trivelige som bare fy var dem. De gikk servicemessig flere mye mye finere hotell en høygang, veldig trvielige folk.

De serverte herlig mat og vi fikk lov til å sitte uttover å høre på musikk og ta noen øl. Så alt i alt vil jeg kalle det en veldig flott opplevelse, det er jo slike hotell det er felst av her nede og slik de alerfleste bor når de først skal på hotell.

Paradise hotell – ja, jeg ryker jaggu på en “highly recomended!” om ikke annet for maten, folka og selve opplevelsen.

Utrolig god mat og kald øl.
Dagen etterpå, som da i dag vil bli i går (tenk på den litt)  så ble det tidlig avreise for fødestedet til Buddha og endelig litt klatring opp i fjellene mot Tansen på ca 1400 moh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.