Hotellrom, Gurkha Inn

Rommene her pleier å koste 30USD, vi fikk det for 25USD – det var nå iallefall det eieren sa. Jeg ekke picky på hotellrom, å det ekke for å legge ut om hvor skittent og lav standard andre land har. Men det er jo litt kjekt å se hva standard rom i Nepal ser ut som – eller dette da, som er nærmere luxury standard i disse områdene som har tilnærmet nada turisme fra vest europa. Man flytter jo hele tiden på referansepunkter iallefall..det er jo betraktelig oppgradering fra Lahami fekx.

Flott utsikt da, det er det – å ingenting er tett, så ventilasjonen er bra. Selvfølgelig er det første jeg tenker på alle vepsene å flyge-edderkoppene som kan komme inn da.

Noe helt utrolig med ledninger…masse.. Å veldig bra lagt, her trur jeg det er fagbrevsjobb som er utført.

 

 

To senger, å jeg trur de andre rommene vi fikk er sånn noenlunde helt like – mulig noen av dem ikke har noe utsikt mot hagen da.

Men så er det dette,,, maling er overhodet ikke dyrt her nede, det er heller ikke arbeidskraft. Å det er helt sikkert sånn at det finnes prioriteringer som tilsier at maling kanskje ikke er det aller aller viktigste. Men når du først driver et hotell… stikk ut å kjøp en ti liter maling a ? De selger det rett opp i gata her – det kan umulig ha noe med kostnad å gjøre dette. Det er vel bare åsnn at man rett å slett ikke synes det er så farlig.

Vask badet ? Igjen – vi er vel sikkert helt ekstreme på hygiene å sånnt. Men hvor vanskelig kan det være a ? Det er helt gjenomført i hele området dette her – det bygges fint å flott – men så er det overhodet ikke noe tanke på vedlikehold what so ever. Kun det aller aller mest prekære som fikses.

 

 

Taklampe på badet

 

wow, igjen – ikke så fryktelig farlig. Men det var denne dunken med maling da.

 

Men man skakke sutre asså, dette hotellrommet er helt kult det. 25 dollar og tilnærmet rent sengetøy på helt ok senger. Det funker det – og med sittedass og mulighet for varmt vann så er man happy happy ! 🙂

Sendt fra min iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.