Middag hos Shoba og gjengen

I kveld ble vi bedt bort til Shoba for middag og te, de har flyttet inn i nytt hus siden sist og har nå fått mye mere plass en før. Deriblandt et stort kjøkken hvor vi samlet oss – for der var det stoler.. det vanlige er jo å sitte på gulvet å spise.

Dalbat, ris og lisner det da, og kylling, en avsindig god spinat ting og no skikkelig digg suas som man ser rett over gulerøttene på bordet der. Det var utrlog digg mat – skikkelig namm,

Det er dette med å ta bilder, jeg skulle jo knipset noen flere man man sitter jo å spiser å prater så jeg glemmer det bort. Bildet under er hvordan iphone funker på nattestid med blits – men det viser nå iallefall huset, de har den etasjen ungene står i der pluss en stor  terasse på taket. Vann og strøm (solcelle på taket med batteri, strømmen her nede er kun på så og så mange timer pr dag – så man må ha et batteri til litt lys å sånn)

Fred derimot, han tar bilder vøtt – så jeg knabbet dette fra n. Jeg går for en “lettere å be om tilgivelse enn tillatelse” igjen .. Shoba (rød genser) med kidsa – bra folk dette her. Thank you so much for dinner Shoba, it was very nice! Until next time !

I morgen så skal vi gjøre et hederlig forsøk på å rulle avgårde før 10 (haha! jadda!), å da går veien til Ghorka hvor vi skal ligge over en natt. Det er en ca 12 mils tur på det vi har hørt skal være ok veier, eller iallefall hovedveien til kathmandu skal være ok. Den avstikkeren vi skal ta for å komme inn til Gorkha er veldig uviss, men om det ikke er helt krise så skal vi vel rulle inn der etter 3-4 timer på veien. Skal forsåvidt bli kjekt å komme seg på sykkelen igjen, selv om de to tre dagene her har vært skikkelig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.