Pokhara til Gorkha

Vi rullet avgårde fra Pokhara rett før 10 i dag, usikkre på veistandard og bensinfylling å greier, med alt dette viste seg å ikke være noe issue. Bensin fikk vi og så fort vi var noen gode kilometer ut av byen så begynte veiene å bli veldig bra, det er vel ikke langt ifra at kjøringen i dag er noe av det beste på hele turen så langt. Litt sånn humpete til å begynne med men ettervert så var det bare godesvinger å fin jevn asfalt.

Vi brukte ikke mange timene til Gorkha heller, fremm i 13 tiden en gang. Så vi kunne sikkert ha kosta på oss flere pauser en vi tok – men når forholdene er så bra så tenker man jo ikke på å stoppe.

 

Bildet over viser typiske veistandarden, det gikk fra dette inn mot avkjørslen til Gorkha å så ble det noe smalere oppover i fjellene. Været var også helt strøkent i dag.

 

Remi og Per fra pitstop rett ved avkjørsel til Gorkha, veien man ser i bakgrunnen der skal vi ut på igjen i morgen – den tar oss da rett til Kathmandu.

Det er litt mere grønt å friskt når man kommer seg litt inn og opp i landet, elvene er renere å luften litt kjøligere.

Bildet under er igjen litt asfalt eksempel, det var i all hovedsak slik vei hele veien opp til Gorkha, jeg tipper dette er temmelig ny asfalt å kanskje lagt ifb med jordskjelvet som var her for en tid tilbake. Gorkha ligger jo meget nærme episenteret å det var en del folk som reiste opp og ned her for å komme seg inn til litt mere avsidesliggende landsbyene. Men altså – skal du kjøre en mc tur i Nepal så er Pokhara til Gorkha ikke et dumt valg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.