Bye bye Japan

Denne gangen skal jeg klare å få ut siste inlegget fra turen tenkte jeg, nå er vi tilbake i Oslo igjen etter døgnet på reisefot. Først tog til Nippori fra Uggaburundi (eller hva det nå het) stasjonen der vi bodde, så Skyliner fra Nippori til Narita International Airport. Vi fløy hjem fra en annen flyplass en vi annkom på, å Narita er gode 7 mil ut av byen.

Bra vi røk på en ekstra bag, for det ble 4 fulle kofferter – og en av dem gikk såvidt under radaren med maksvekt da den klokket inn på 26,5 kg.

 

 

Siste dagen gikk vi rundt i området rundt Ueno jernbanen, spiste litt mere grillet kjøtt og nuddler. Svidde av noen hundrelapper på MarioKart på arcaden og tok den siste shoppingrunden på den lokale FamilyMart’n utenfor AirBnB leiligheten vår. Ueno området kan anbefales på det varmeste, tar du turen til Tokyo så sett av et par dager her både til shopping, spising og titting på folk.

Selv om oppgjøret for leiligheten min kom for noen dager siden så ble det “economy” køen. Og en liten dreamliner i gode 11 timer før vi landet i Dusseldorf.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.