Kyoto International Manga Museum

I dag splurga (ja, det er et ord) vi ut på taxi (jeg har fått øæå på teøefonen, hurra!) opp til manga museumet i Kyoto. 3,5 kilometer gange i 30 grader var ikke så veldig interesant. (100 nok i taxi).
Museumet er gedigent og fyllt fra gulv til tak av manga tegneserier hovedsaklig på Japansk, men de har også en større engelsk avdeling, pluss litt sånn div fra rundt om i verden.
Fotoforbud må vite!, fikk knipset litt før jeg fikk tilsnakk. Det går på copyright å sånn dette da.
Museumet er nesten mer å regne som et bibliotek, du kan plukle ned hva du vil og så er det stoler og benker man kan sitte å lese i. Det er stor giftshop seffølgelig, å så er det mulig å få tegnet manga versjonen av seg sel.. Stay tuned for det 🙂
Maren og Ludvig er på manga workshop å tegner, jeg har sett meg rundt etter manga-øl.. Det har dem ikke. Men i 2 etg var det en svær utstilling med en “king of pop”, da som i pop-cultur ..ikke musikeren. Her oppe hanh det sikkert hundre maleri og tegninger i manga stil, men foto forbudet ble hardt håndhevet :).
Veldig nice plass da, cafe og uteområde man kan sitte å lese det man har plukket ned fra hyllene. Inngang koster 800 yen for voksen, og 300 for under-18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.