Sushi og karaoke

Da har jeg mista en del bilder, for telefonen min tok kvelden i går. Den er bye bye, ingenting funker og jeg er tilbake til backup micromaxen min igjen. Det var som pokker for i går vr det en del kule bilder 🙂   (Oppdatering! Da fant jeg noen filer her til slutt i chacen på telefonen !!)

Men vi hadde altså en veldig kul dag oppe i Akihabara, eletric town. Masse arcades og rare butikker med manga og greier. Var også innom en av dem her AirSoft butikkene som var anbefalt  Echigoya, the grandfather of airsoft. Ble en .. glock?.. tror det ble en glock gitt. Aldri sett så mange våpen på en plass. Butikken lå oppe i samme område som vi var i, å vi fant frem også  selv uten gps og telefon 🙂

Vi var vel ikke tilbake til hotellet før i 21 tiden, å stakk rett på en sushi plass rett utenfor hotellet for turens første sushi middag. Utrolig digg, masse forskjellige greier, tilbredt mens vi satt rundt baren å drakk sake. Etter dette så stakk jeg og Maren for å ta en øl borti gata, på 81 Real Ale house (de hadde da kun 2 forskjellige øltyper). Å så hvnet vi borti en slik karaoke plass, det var spesse greier ass.. Man kommer inn i det som kan ligne på en hotell resepsjon, å så kjøper man et privat rom for 30 minutter eller en time (kan sikkert få mere), Så får man en lapp med rom nr og kort, en våtserviett (!!?) å så er det heis opp. Vi var vel i 11 etg tror jeg ? Litt sånn lite hotellrom type, med stor skjerm, to mikrofonet og mik stativ. Kom en dame å vise oss hvordan dette funket, for det var mye menyer på utenlandsk. Å så tok hun også imot bestilling på øl..mat kunne man få også.

Jeg så opp i vinduene rett før vi kom inn i denne plassen, det sto folk i vinduene å rocket hardt opp gjennom etasjene der. Er vel en sånn “etter jobben” ting ser det ut som. Skulle hatt noen bilder av dette, men iphonen er død som sagt 🙁 🙁

For de spesielt intereserte, så kan jeg melde om at vi gikk for : You Could Be Mine (Guns), Dont Go Breaking My Heart (Elton og Kikki) og Nothing Else Matters (Metallica). Det er vel ikke til å stikke under en stol – at det hjelper med en mugge eller to med Sake her asså !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.