Tokyo Diver City

Etter teknisk museumt turen vår nede ved sjøen så var det bare en kjapp spasertur bort til en svære robot ifølg googlemaps, så – det var jo ingen tvil. Se på den a’! Så drit kul, skikkelig gjennomført, det var nesten så man ventet på at noen skulle skru på strømmen å den skulle begynne å bevege seg.

Det der kjøpesenteret var likt alle andre kjøpesenter, men vi måtte jo innom for litt ac og mat – å så var det egentlig lovet en takterasse som vi aldri fant, men dem hadde en strøken arcade med masse masse spill.

Fullt!, å så ikke bare dem her grab-spillene der man prøver å løfte opp bamser å greier. Det var alskens saker fra Tekken til 3-4 forskjellige SuperMario spill, meg og Maren spillte et der man satt inni en svær boks med hver sin støvsuger og skulle suge opp spøkelser på skjermen !?, Mariokart, og en Mario OL sak.

Men så var det dem andre automatene da, de som man må bruke tokens på. Sånn, egne arcade mynter, ser ut som en tynn norsk 1 krone.

Man fikk ut noen never med dem her tokene for en hundrelapp eller to lokalt. Å så var det bare å sette seg til, det gikk mye i sånn skyve-penger-ned saker da, men man “vant”jo mye mer. Man lesset på med mynter og folk satt med svære bøtter og isbokser fulle av tokens.

Her, dette var stas. Fiskespill, 10 tokens – å så kastet man virtuelt ut snøret og så på skjermen om man fikk noe, bet det – så måtte man rulle inn ihf!. 

Ludvig her vant jo 280 tokens på en kjempefisk, det er jo en del. Så, kanskje cashe ut ? Men nei – det er ikke mulig å cashe tokens ut i penger, dem har man bare rett å slett. Kan ikke bytte det inn i ting heller, men man kan bruke det til å spille mere for da. rar greie 🙂 Men jeg forstår det, det var veldig stas å sitte der når det bare lesser ut tokens.

Svær arcade, er du i Tokyo – sjekk ut denne, går flere av arcadene i Akihabara en høygang !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.